• Welcome to MX Bikes Official Forum. Please login or sign up.
 
August 07, 2020, 08:44:51 PM

News:

MX Bikes beta14e available! :)


Paint not showing up

Started by 2tfanatic, July 06, 2016, 01:35:34 AM

Previous topic - Next topic

2tfanatic

I made a paint for the 2006 ktm 125 sx and the paint is just like the default one ingame, i packed the TGA and everything.

2tfanatic

Quote from: geofanatec on July 06, 2016, 02:43:24 AM
Dude.....you obviously did something wrong.

Not a bug.

And u did this within the last 45 min or so.

How can u paint that fast :)

Anyway.....I think u need to take more time and go through the steps

I did not make it in 45 minutes and i've made tons and tons of personal skins and never had any problems

𝖙𝖋𝖈

Maybe the texture paco packed it with is not called livery.tga? You'd have to ask him.

2tfanatic

Quote from: TheFatController on July 06, 2016, 09:42:00 AM
Maybe the texture paco packed it with is not called livery.tga? You'd have to ask him.

I am going to try to pack it with the same name as the one that comes packed with the model.

pacopastor34

Quote from: Rhyveeo on July 06, 2016, 01:07:34 PM
Quote from: TheFatController on July 06, 2016, 09:42:00 AM
Maybe the texture paco packed it with is not called livery.tga? You'd have to ask him.

I am going to try to pack it with the same name as the one that comes packed with the model.

That's it.

2tfanatic

Quote from: pacopastor34 on July 06, 2016, 04:55:40 PM
Quote from: Rhyveeo on July 06, 2016, 01:07:34 PM
Quote from: TheFatController on July 06, 2016, 09:42:00 AM
Maybe the texture paco packed it with is not called livery.tga? You'd have to ask him.

I am going to try to pack it with the same name as the one that comes packed with the model.

That's it.

That worked :)

Do you have the model that you can pm to me?