Author Topic: BETA 7 problems  (Read 277 times)

sebastianbang

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 1
    • View Profile
BETA 7 problems
« on: November 05, 2017, 04:25:30 PM »
After the new BETA 7 update i cant play online. When i try to make or join a lobby the game just crashes.
Hope its going to be fixed soon.

My boots will not show up anymore. I copied the rider folder/files from BETA 6 into the BETA 7 folder but everything shows up except the boots.

philiaN

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 575
    • View Profile
Re: BETA 7 problems
« Reply #1 on: November 12, 2017, 04:44:35 PM »
Don't know if its already solved:

The new folder path for the boot paints is now:

rider-boots-default-paints
MX Bikes Discord Server: https://discord.gg/qDyf62R

Bj Slice

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 292
    • View Profile
Re: BETA 7 problems
« Reply #2 on: November 12, 2017, 05:29:17 PM »
Don't know if its already solved:

The new folder path for the boot paints is now:

rider-boots-default-paints


If the new syncback profiles are used, yes they should be in the correct path, theyíre in rider>boots>default>paints if Iím not mistaken (not on my pc now canít confirm). Pretty sure I made some corrections before I made the profiles. I can see the boot paints in my end unlike before.
« Last Edit: November 12, 2017, 05:37:02 PM by Bj Slice »
"Practice not until you get it right. But practice until you can never get it wrong, and make it a routine"


Alex

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 120
    • View Profile
Re: BETA 7 problems
« Reply #3 on: November 14, 2017, 01:15:26 AM »
last night was the 4th time i re installed. profile is names right i ran the LLA everytime , but when i get online.
after sitting on syncing for 10-15 minutes everytime i get missing bike error or my game just crashes.
kinda lost for ideas.

Bj Slice

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 292
    • View Profile
Re: BETA 7 problems
« Reply #4 on: November 14, 2017, 01:19:26 AM »
how did you reinstall the game? tell me the process of how youíve done it  so I donít give you the wrng info.
"Practice not until you get it right. But practice until you can never get it wrong, and make it a routine"


GDUBMX

  • Blue Flag Specialist
  • Hero Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 1725
  • Privateer
    • View Profile
    • MX Bikes Central
Re: BETA 7 problems
« Reply #5 on: November 14, 2017, 08:52:44 AM »
alex, absolutely wipe ALL of your mx bikes install folder and the  documents/piboso/mx bikes folder EXCEPT the license file. there should be an update out today to fix some issues, including online memory issues. essentially we shouldn't need the LAA.exe program at all after this.
Need Help?
PM me
Add me on Steam : GDUBMX
GDUBMX YouTube
Support my channel

Alex

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 120
    • View Profile
Re: BETA 7 problems
« Reply #6 on: November 14, 2017, 09:35:28 AM »
thanks for replys
yeah i just delete everything but licence and everytime i re install i do the LLA thng. i just get missing bike error.
i just have all the oem stuff in the bikes folder and the bikes pkz in the main directory.

Bj Slice

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 292
    • View Profile
Re: BETA 7 problems
« Reply #7 on: November 14, 2017, 02:22:22 PM »
delete all mods folder and resync. Then do another LAA
« Last Edit: November 14, 2017, 02:24:46 PM by Bj Slice »
"Practice not until you get it right. But practice until you can never get it wrong, and make it a routine"


MotoSavage

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
    • My Facebook Page
Re: BETA 7 problems
« Reply #8 on: November 15, 2017, 02:09:24 AM »
Not sure whats going on but since since update today sometimes the tracks online dont load textures correctly, the colors/clarity are way off then normal

тғc

  • Hero Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 2618
    • View Profile
    • TFC's YouTube
Re: BETA 7 problems
« Reply #9 on: November 15, 2017, 07:03:57 AM »
Not sure whats going on but since since update today sometimes the tracks online dont load textures correctly, the colors/clarity are way off then normal

Anything visual like that and a screenshot might help too ;)
Last Project Red Bud Replica

Current Project Unadilla Replica

Next Project Unknown

Buy Me a Beer

MotoSavage

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
    • My Facebook Page
Re: BETA 7 problems
« Reply #10 on: November 15, 2017, 01:56:01 PM »
Not sure whats going on but since since update today sometimes the tracks online dont load textures correctly, the colors/clarity are way off then normal

Anything visual like that and a screenshot might help too ;)

Yeah I think that might be a good idea, I will post a pic if it happens again!  :D