Author Topic: Crashing problem  (Read 185 times)

pitbikegod

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Crashing problem
« on: November 07, 2017, 12:17:12 AM »
My games runs great super smooth at 60fps constantly but only in practice. When i try to join a server it crashed at "syncing" every time. I'm not sure what to do. Ideas anyone?


[Update]: I'm now getting runtime errors when i try to join servers. I attached some pictures of the error. Please help this really blows big time.

Specs if it helps
i7-7700k
GTX1060SSC
8gb 2333mhz DDR4
600W PSU
« Last Edit: November 07, 2017, 01:02:12 AM by pitbikegod »

Bj Slice

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 292
    • View Profile
Re: Crashing problem
« Reply #1 on: November 07, 2017, 02:05:29 AM »
refer to this forum bro, there some suggestions here that might work. Just so you can get started.  Clean installation may solve it


Edit: sorry I meant clean. typo error.


Link here for the clean installation process

http://forum.mx-bikes.com/index.php?topic=1965.0
« Last Edit: November 07, 2017, 10:31:38 PM by Bj Slice »
"Practice not until you get it right. But practice until you can never get it wrong, and make it a routine"


pitbikegod

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Crashing problem
« Reply #2 on: November 07, 2017, 02:33:24 AM »
What is a lean installation? like a fresh install with no mods?

pitbikegod

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Crashing problem
« Reply #3 on: November 08, 2017, 08:20:12 PM »
still crashing. Getting really annoying. Recommendations anyone tried a clean install with no mods but it still doesn't want to work. It will only work when it is a fresh install and the pc hasn't been restarted. after that it either gives the error or the game says stopped working.

Bj Slice

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 292
    • View Profile
Re: Crashing problem
« Reply #4 on: November 08, 2017, 09:28:51 PM »
try to come on discord sometime.

For now, did you use the OEM bikes when you connect to multiplayer?
do you have the correct bike when you join a server?
which track?
are you using custom mod?

what is your home address?
what is your SSN#?
 routing number of your Savings account?  :D
Just kidding about the last three questions, I just want you to feel better. =)
« Last Edit: November 08, 2017, 09:45:49 PM by Bj Slice »
"Practice not until you get it right. But practice until you can never get it wrong, and make it a routine"


pitbikegod

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Crashing problem
« Reply #5 on: November 08, 2017, 09:55:07 PM »
For now, did you use the OEM bikes when you connect to multiplayer? Nope i have tried it with and without oem bikes.
do you have the correct bike when you join a server? yes i always check what bikes are available on the server before i join
which track? any track that the server is running wont work
are you using custom mod? nope

Snappe

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 306
    • View Profile
    • MX Bikes
Re: Crashing problem
« Reply #6 on: November 14, 2017, 03:45:50 PM »
Please try deleting your setups folder:

Documents\PiBoSo\MX Bikes\profiles\yourname\setups

scottgoodson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Crashing problem
« Reply #7 on: November 19, 2017, 10:48:25 PM »
For now, did you use the OEM bikes when you connect to multiplayer? Nope i have tried it with and without oem bikes.
do you have the correct bike when you join a server? yes i always check what bikes are available on the server before i join
which track? any track that the server is running wont work
are you using custom mod? nope

I had the same problem and I was wondering why it was happening.
You have to delete your bikes folder and do everything on this thread http://forum.mx-bikes.com/index.php?topic=1979.0

Hope this helps