Author Topic: track does not want to show up ingame  (Read 616 times)

gokitty199

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 110
    • View Profile
track does not want to show up ingame
« on: June 25, 2018, 09:46:10 PM »
heres a picture of my track folder
https://gyazo.com/53f2902d072547bfe0781d27b88c18d6

i made a little heightmap as a test and got everything setup, ran map.bat and then opened it in mapView and everything looked fine after tinkering with the scale of it a bit to where it looked rideable. setup the .tcl file just as this guide suggested
http://forum.mx-bikes.com/index.php?topic=1068.0

and im just at a loss here. about 2 years ago i remember doing this and getting a decent track setup but i cant see what im missing. i went through and followed the guide again and still with the same result.

GDUBMX

  • Blue Flag Specialist
  • Hero Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 1900
  • Privateer
    • View Profile
    • MX Bikes Central
Re: track does not want to show up ingame
« Reply #1 on: June 26, 2018, 05:51:06 AM »
Don't you need yo rename everything to themethlabcompound? I think your track files needs to be the same name as your track folder
Add me on Steam : GDUBMX
GDUBMX YouTube

Sandbiter

  • Hero Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 1263
    • View Profile
    • RK Web development
Re: track does not want to show up ingame
« Reply #2 on: June 26, 2018, 07:57:16 AM »
Gdub is right.

Every file named 'track' needs the name of the folder they're in. In this case themethlabcompound.
If you enjoy my work, please consider making a donation:


gokitty199

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: track does not want to show up ingame
« Reply #3 on: June 26, 2018, 09:52:56 PM »
well thanks for makin me feel dumb guys lol thank you!