Author Topic: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers  (Read 519 times)

teeds

  • Hero Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 805
    • View Profile
Re: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers
« Reply #15 on: July 05, 2018, 07:28:06 AM »
Could someone post a list of what works and what doesn't please, or maybe create a new OEM pack that works. It's just so tantalizing to have all the content but not be able to join.

putting just the 250f's in also worked for me.

What are both your system specs?
"Damn dirt bikers!" - Bubba

teeds

  • Hero Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 805
    • View Profile
Re: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers
« Reply #16 on: July 05, 2018, 07:31:01 AM »
i found that it works with the oem bikes unpacked but not in .PKZ .... It's odd.

As Asdreal said they came in folders, did you put them into PKZ files yourself? This might put extra load on your system, as I think it's having to un-compress those files before use.
"Damn dirt bikers!" - Bubba

Pestelol

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers
« Reply #17 on: July 05, 2018, 02:40:38 PM »
 I have exactly the same probleme ,so I decided to install it on the pc of my girlfriend she have 1080 ti ect ect  AND NO PROBLEME but on my Pc i am just stuck on Syncing  screen my computeur are verry crap with 700 serie gtx

PizzaChet

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 383
    • View Profile
Re: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers
« Reply #18 on: July 05, 2018, 02:55:48 PM »
What are both your system specs?
i5-2310 @ 2.90GHz. Windows 7. 8GB RAM. GTX 1060 6GB.

wanderleis

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers
« Reply #19 on: July 05, 2018, 03:26:59 PM »
i found that it works with the oem bikes unpacked but not in .PKZ .... It's odd.

As Asdreal said they came in folders, did you put them into PKZ files yourself? This might put extra load on your system, as I think it's having to un-compress those files before use.

Yes i know  the oem bikes from asdrael is unpacked.  The .pkz are from the sync-shop.
With the previous version of the oem pack it works in.pkz so tried it like that. But now i will use it  unpacked .

teeds

  • Hero Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 805
    • View Profile
Re: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers
« Reply #20 on: July 05, 2018, 04:31:30 PM »
Yes i know  the oem bikes from asdrael is unpacked.  The .pkz are from the sync-shop.
With the previous version of the oem pack it works in.pkz so tried it like that. But now i will use it  unpacked .

See if you can get in the MXBikes b8 1 MOD server with the bikes in folders.
"Damn dirt bikers!" - Bubba

wanderleis

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers
« Reply #21 on: July 05, 2018, 05:17:45 PM »

Hi teeds ,

It works now . I have to unpack the tracks too.
Did you modify something?

   
« Last Edit: July 06, 2018, 12:04:11 AM by wanderleis »

Bj Slice

  • Hero Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 347
    • View Profile
Re: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers
« Reply #22 on: July 05, 2018, 06:12:44 PM »
Will change the syncback profile for the bikes to unpacked ones. Iíll make an update soon in syncback thread. Everyone else can just unpack the bikes in .pkz format so you donít have to redownload them since youíre getting the same files when doing so.
« Last Edit: July 05, 2018, 06:16:12 PM by Bj Slice »
"Practice not until you get it right. But practice until you can never get it wrong, and make it a routine"


loinen

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 102
    • View Profile
Re: Stuck on the "Syncing" screen when try to join OEM servers
« Reply #23 on: July 09, 2018, 04:22:24 AM »
seems that I've found a workaround for my 'syncing'.
if you get forever syncing try switching to another bike (maybe also restart the game before switching - not sure here) then try to reconnect. tried with hondas and yamahas - works fine.
« Last Edit: July 10, 2018, 10:37:48 AM by loinen »