• Welcome to MX Bikes Official Forum. Please login or sign up.
 
November 19, 2019, 06:01:45 am

News:

MX Bikes beta13 available! :)


Online bugs anyone?

Started by GDUBMX, June 17, 2018, 04:52:03 pm

Previous topic - Next topic

teeds

doc1 has the same with his leaning buttons each time he starts the game.
"Damn dirt bikers!" - Bubba

Clutch_Luck

July 10, 2019, 01:33:36 am #31 Last Edit: July 10, 2019, 01:37:23 am by Clutch_Luck Reason: failed attachment
Quote from: Exotiks on July 09, 2019, 05:34:58 amDon't know if this is just online or entire game, but whenever I launch the game I have to reset the bike push forward and back every time.
Yup I have this same issue as well. And sometimes if I load into a track it won't allow me to change the buttons back at all.

Exotiks do you have an Nvidia graphics card by chance. It may sound stupid but I think its related to shadowplay or the overlay. I downloaded a graphics update but didn't install it yet so my shadowplay overlay was disabled. I opened Mx bikes and went straight to the button mappings to check and see if I had the bug and everything looked normal.

Clutch_Luck

July 10, 2019, 01:34:22 am #32 Last Edit: July 10, 2019, 01:39:00 am by Clutch_Luck Reason: mistyped
Then I installed the update so shadowplay and the overlay was automatically enabled so I went to check again and this is what the button mappings looked like. This could be a coincidence maybe. I only checked once when shadowplay wasn't working, but there isn't a way to disable shadowplay(or at least I can't find a solid way) so I can't verify.

Clutch_Luck

Lol well it must have just been a crazy coincidence cause after trying again multiple times with shadowplay still on everything looks normal except the push bike button layout. 

Sandbiter

Quote from: Clutch_Luck on July 10, 2019, 01:33:36 am
Quote from: Exotiks on July 09, 2019, 05:34:58 amDon't know if this is just online or entire game, but whenever I launch the game I have to reset the bike push forward and back every time.
Yup I have this same issue as well. And sometimes if I load into a track it won't allow me to change the buttons back at all.

Exotiks do you have an Nvidia graphics card by chance. It may sound stupid but I think its related to shadowplay or the overlay. I downloaded a graphics update but didn't install it yet so my shadowplay overlay was disabled. I opened Mx bikes and went straight to the button mappings to check and see if I had the bug and everything looked normal.
I've a Nvidia graphics card with the overlay enabled. No problems here.
If you enjoy my work, please consider making a donation:


iNsane | WeekendWarriors

Quote from: Sandbiter on July 10, 2019, 11:33:42 amI've a Nvidia graphics card with the overlay enabled. No problems here.

Same for me and no problems at all.