• Welcome to MX Bikes Official Forum. Please login or sign up.
 
May 25, 2019, 10:55:18 pm

News:

MX Bikes beta10c available! :)


profile.ini questions

Started by тғc, October 17, 2015, 12:37:21 pm

Previous topic - Next topic

тғc

Not that I can guarantee this without PiBoSo's confirmation, but setting it to 0 appears to completely disable deformation.

Perfect for testing, so you can make sure a track is completely rideable before deformation is involved.
Last Project Alta Redshift MXR


Current Project Hawkstone Replica


Next Project Unknown


Buy Me a Beer

Wedgewood

Has anybody had any luck disabling track deformation?  I've added  the "[testing] deformation_multiplier=0 " line to profile.ini but I'm still seeing deformation in testing. 

GDUBMX

Quote from: wedgewood on April 09, 2016, 03:59:19 pm
Has anybody had any luck disabling track deformation?  I've added  the "[testing] deformation_multiplier=0 " line to profile.ini but I'm still seeing deformation in testing.

Make sure you only have 1 testing in brackets, I had two and it didn't work. Also you still need to hit reset track in game and then it should work mate. 
Add me on Steam : GDUBMX
GDUBMX YouTube

Wedgewood

Quote from: gdubmx on April 09, 2016, 04:25:41 pm
Quote from: wedgewood on April 09, 2016, 03:59:19 pm
Has anybody had any luck disabling track deformation?  I've added  the "[testing] deformation_multiplier=0 " line to profile.ini but I'm still seeing deformation in testing.

Make sure you only have 1 testing in brackets, I had two and it didn't work. Also you still need to hit reset track in game and then it should work mate.


I copy and pasted it from the above and changed the 1 to a 0.
[testing]
deformation_multiplier = 0


I've even tried it in core.ini and also mxbikes.ini without any luck

GDUBMX

Paste ur profile in here mate,  not with my comp ATM.
Add me on Steam : GDUBMX
GDUBMX YouTube

тғc

Wedgewood, even after you disable, any deformation that currently exists on tracks from previous sessions will still remain. You need to 'reset track'. It shouldn't build up anymore after that ;)
Last Project Alta Redshift MXR


Current Project Hawkstone Replica


Next Project Unknown


Buy Me a Beer

Wedgewood

I have used reset track but it still deforms.  Here's my profile.ini , I realize now that [testing] is duplicated could this be the problem?


[info]
name=Wedgewood
bikeid=kxf450sm
paint=kxf
bike_font=
helmet=default
helmet_paint=
suit_paint=
suit_font=default
boots_paint=
gloves_paint=
protection=default
race_number=2
suit_name=

[guide]
profiles=1
settings=1
testing_settings=1
testing_bikechoose=1
calibration=1
controls=1
calibration_info=1
world=1
viewer=0

[ui]
testing_track=holjes
testing_track_layout=
damage=0
weather_realistic=0
weather_conditions=0
temperature=20
wind_direction=0
wind_speed=0
track_conditions=0.000000
testingsetup_tab=0
home_cameraanglex=-226.000000
home_cameraangley=38.000000
home_cameradistance=3.000000
home_camerashiftx=-0.200000
home_camerashifty=0.000000
home_camera2anglex=99.000000
home_camera2angley=40.000000
home_camera2distance=3.300000
home_camera2shiftx=0.000000
home_camera2shifty=0.000000
testingpit_tab=0
garage_tab=0
options_tab=0
racepit_tab=0
hostsetup_name=unnamedSession
hostsetup_maxclients=5
hostsetup_bandwidth=2
hostsetup_maxping=0
hostsetup_rating=0
hostsetup_location=
race_track=Paleta Raceway v2
race_track_layout=
race_category=
disable_collisions=1
race_weather_realistic=1
race_weather_conditions=0
race_temperature=20
race_wind_direction=0
race_wind_speed=0
race_track_conditions=0.000000
race_forcecockpit=0
race_noaids=0
race_limitedtyresets=0
race_quickrace=0
race_practicelength=30
race_prequalifylength=30
race_warmuplength=10
race_sightinglap=0
race_length=20
race_laps=10
race_use_laps=0
racesetup_tab=0

[testing]
trainer=1

[view]
curview=1
fov=115.000000
tilt=0.000000
pitch=0.250000
corner_anticipation=0
corner_anticipation_scale=1.000000
free_look=0
free_look_input=3
show_HUD=1

[input]
controller_profile=
gearbox_preload=0
sit_direct=1

[gfx]
x=1920
y=1080
fullscreen=1
bpp=32
refresh=0
multisample=0
display_ratio=2
drawdistance=1000.000000
detail_bias=0.000000
3d_grass=1
texturesize=0
texturefilter=0
anisotropic=0
shadow_disable=0
shaders_disable=0
reflection_disable=0

[sound]
master_volume=1.000000
ui_volume=1.000000
music_volume=1.000000

[misc]
units=0
date=0
skip_intro=0
disable_driving_chat=0
2d_flags=0
hide_names=0
track_help=2
showfps=0

[net]
connection=0

[autochat]
autochat_01=
autochat_02=
autochat_03=
autochat_04=
autochat_05=
autochat_06=
autochat_07=
autochat_08=
autochat_09=
autochat_10=

[aids]
autoshift=0
shifthelp=0
autoclutch=0
brakehelp=0
tractionhelp=0
autoriderfblean=0
autoriderlrlean=1
autoriderdab=0
leanhelp_scale=1.000000
autotyreschange=1
stabilityhelp=1
stabilityhelp_scale=1.000000

[testing]
deformation_multiplier= 0

тғc

Yes that might do it.. Just put the deformation argument in with the other testing section.
Last Project Alta Redshift MXR


Current Project Hawkstone Replica


Next Project Unknown


Buy Me a Beer

Wedgewood

Yes that worked I moved deformation_multiplier = 0 into the existing [testing] category.  I just realized that Gdubmx mentioned this but I read it so fast I must have misunderstood.  Anyway, thanks for the help guys.