• Welcome to MX Bikes Official Forum. Please login or sign up.
 
July 05, 2020, 03:42:21 PM

News:

MX Bikes beta14e available! :)


Error

Started by Vilas, January 07, 2019, 05:04:05 PM

Previous topic - Next topic

Vilas

Hello all!

I installed the new Beta client and gives me everytime the same error 0xc000007b.
I deleted the game and installed it several times and always the same error.
Please help!
Thanks.

iNsane | WW

Sounds like some missing dependencies by some frameworks. Google for it and maybe you'll find .DLLs which are missing on your system. Make sure you're running a 64bit system.


   🌐 MX Bikes custom content
MXB-Mods.com

   📚 MX Bikes User Wiki
MXB-Wiki.com

   💸 Feel free to donate
PayPal

Vilas

Hello!

Thanks for the fast reply.

I already did all of that and didn't work. I installed an old version and it worked. Now i'm downloading it again and i'm going to install to see if it works.

iNsane | WW

Quote from: Vilas on January 07, 2019, 08:45:41 PM
Hello!

Thanks for the fast reply.

I already did all of that and didn't work. I installed an old version and it worked. Now i'm downloading it again and i'm going to install to see if it works.

Did it worked?


   🌐 MX Bikes custom content
MXB-Mods.com

   📚 MX Bikes User Wiki
MXB-Wiki.com

   💸 Feel free to donate
PayPal

Vilas

Hello!

Saddly it didn't work.
I just installed a fresh copy from Windows 10 and downloaded MXBIKES from another mirror. Let's see if it works now. If not, i don't know what to do. I searched google about how to fix the error, but without success. All my other games work and the previous versions from the game worked well.

Vilas

Hello!

I just installed, again, a new copy from the game and still doesn't work for me. This never happened. I don't know what i am missing. I just google for solutions and cannot find one that works. I really wanna play, cause i was absent for a long time. All help is appreciated.
Thanks.

iNsane | WW

Quote from: Vilas on January 08, 2019, 06:11:29 PM
Hello!

I just installed, again, a new copy from the game and still doesn't work for me. This never happened. I don't know what i am missing. I just google for solutions and cannot find one that works. I really wanna play, cause i was absent for a long time. All help is appreciated.
Thanks.

Okay we have to investigate that. When does your error come? When you're trying to install the mxbikes-beta10c.exe or were you able to install the game? Does the error occur when you're starting the game?


   🌐 MX Bikes custom content
MXB-Mods.com

   📚 MX Bikes User Wiki
MXB-Wiki.com

   💸 Feel free to donate
PayPal

Vilas

Hello!

The error only appear when i start the game. I can install the game with no problem, but i cannot launch it.

iNsane | WW

Tried with compatibility mode? Are you sure you're running a 64bit Windows OS? Because all I get when I'm searching for the error code is regarding to messed up .DLL's and mixed .DLL's between 32 and 64bit.  MX Bikes went to full 64bit in ... beta 8 I'd say?

Did you tried to download the MSS32.DLL and put it into the installation directory of MX Bikes?


   🌐 MX Bikes custom content
MXB-Mods.com

   📚 MX Bikes User Wiki
MXB-Wiki.com

   💸 Feel free to donate
PayPal

Vilas

Hello!

Yes.. I'm running 64 version of Windows. I tried the DLL you told me to put on the game directory and did everything you mentioned. Nothing worked. I played the game till Beta 8c and it worked fine. I really don't know what is wrong.

iNsane | WW

Please consider taking a look here.
http://forum.piboso.com/index.php?topic=6091.msg91880#msg91880

As far as I read, try to remove EVERYTHING related to MX Bikes.


   🌐 MX Bikes custom content
MXB-Mods.com

   📚 MX Bikes User Wiki
MXB-Wiki.com

   💸 Feel free to donate
PayPal

Vilas

Hello!

Thanks for all the help you gave me. The game is working now. I just don't know what was the problem. I installed, again, Windows 10. I did everything like always and installed all programs that i have. After all that i installed the game and it started.
Thanks again for all the support  ;) :D

Twitch135

Good to hear you're back in business. I was gonna say, I had this issue a while back and it was because my microsoft.NET Framwork was outdated.
<br />Donations are greatly appreciated http://paypal.me/TWITCH135

Vilas

Quote from: Twitch135 on January 09, 2019, 06:15:55 PM
Good to hear you're back in business. I was gonna say, I had this issue a while back and it was because my microsoft.NET Framwork was outdated.

Yep... It's good to be back  ;) ;D
I had everything installed. Directx, NET Framework and all the other stuff to run games and programs. Everything working only MXBIKES didn't work. But now it's working  ;D

iNsane | WW

holy fucking shit I'm glad you've figured it out. I was absolutely at the end of my knowledge in every way xD


   🌐 MX Bikes custom content
MXB-Mods.com

   📚 MX Bikes User Wiki
MXB-Wiki.com

   💸 Feel free to donate
PayPal